Det danske EM-landsholdhold ved EuroSkills består af 12 unge, der skal konkurrere i ti forskellige fag. I lyset af de mange rapporter om alvorlig mangel på faglærte på det danske arbejdsmarked har SkillsDenmark valgt at kalde de 12 unge for ”Danmarks vigtigste landshold”.  Blandt dem er receptionisten Nicoline Rohmann Håkansson fra Aarhus/TECHCOLLEGE.

SkillsDenmarks formand Jesper Juul Sørensen fortæller:

”Når man siger landshold, tænker de fleste på sport, og alle landshold er vigtige, for de samler nationen og underholder os. Vores formål er at skabe fokus på erhvervsuddannelserne gennem konkurrencer som DM i Skills, EuroSkills og WorldSkills. Det er underholdende, men det er ikke for sjov. Der er brug for det”, siger Jesper Juul Sørensen med henvisning til de mange dystre forudsigelser af den mangel på faglærte, der i de kommende år vil true vækst og udvikling i dansk håndværk og industri.

Sidste chance: Kender du Årets Kok 2019!

Hvem kan gå i fodsporene på Rasmus Kofoed eller Mette Hvarre Gassner? Jagten sat ind på Danmarks næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet ved Årets Kok 2019. Fristen for tilmelding til Årets Kok 2019 er på fredag!

Deadline nærmer sig: Kender du Årets Tjener 2019?

I marts kunne konfettien dale over Nicolai Martens i Messecenter Herning, da han blev kåret til Årets Tjener 2018. HORESTA og 3F er nu på jagten efter Nicolais efterfølger, og deadline for tilmelding til Årets Tjener 2019 er på fredag.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne