Det danske EM-landsholdhold ved EuroSkills består af 12 unge, der skal konkurrere i ti forskellige fag. I lyset af de mange rapporter om alvorlig mangel på faglærte på det danske arbejdsmarked har SkillsDenmark valgt at kalde de 12 unge for ”Danmarks vigtigste landshold”.  Blandt dem er receptionisten Nicoline Rohmann Håkansson fra Aarhus/TECHCOLLEGE.

SkillsDenmarks formand Jesper Juul Sørensen fortæller:

”Når man siger landshold, tænker de fleste på sport, og alle landshold er vigtige, for de samler nationen og underholder os. Vores formål er at skabe fokus på erhvervsuddannelserne gennem konkurrencer som DM i Skills, EuroSkills og WorldSkills. Det er underholdende, men det er ikke for sjov. Der er brug for det”, siger Jesper Juul Sørensen med henvisning til de mange dystre forudsigelser af den mangel på faglærte, der i de kommende år vil true vækst og udvikling i dansk håndværk og industri.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer

TV2/News satte i morges fokus på, at hotelbranchen har haft en rekordsommer med 5,8 millioner overnatninger i månederne juni-august. Men indslaget handlede også om, at branchen ser ind i en tid med skærpet konkurrence på grund af en voldsom vækst i kapaciteten. Særligt i København.

HORESTA: Vigtigt med fokus på vækst i privat sektor

Erhvervslivet kan levere betydelige bidrag til mange af de mål, som regeringen har sat. Men det er en vigtig forudsætning, at regeringen retter sit fokus mod at sikre bedre konkurrencevilkår for den private sektor, og det er der for lidt fokus på i det netop offentliggjorte forslag til finanslov, mener HORESTA.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne