Det danske EM-landsholdhold ved EuroSkills består af 12 unge, der skal konkurrere i ti forskellige fag. I lyset af de mange rapporter om alvorlig mangel på faglærte på det danske arbejdsmarked har SkillsDenmark valgt at kalde de 12 unge for ”Danmarks vigtigste landshold”.  Blandt dem er receptionisten Nicoline Rohmann Håkansson fra Aarhus/TECHCOLLEGE.

SkillsDenmarks formand Jesper Juul Sørensen fortæller:

”Når man siger landshold, tænker de fleste på sport, og alle landshold er vigtige, for de samler nationen og underholder os. Vores formål er at skabe fokus på erhvervsuddannelserne gennem konkurrencer som DM i Skills, EuroSkills og WorldSkills. Det er underholdende, men det er ikke for sjov. Der er brug for det”, siger Jesper Juul Sørensen med henvisning til de mange dystre forudsigelser af den mangel på faglærte, der i de kommende år vil true vækst og udvikling i dansk håndværk og industri.

Magnus træner til VM for kokkeelever

Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

Hoteldirektør: Nye værelser vil øge kampen om kunderne

Det går stærkt med at bygge nye hoteller i København. 7.700 nye værelser er på vej, og det svarer til en vækst på ca. 40 pct.
Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels siger til DR P4 København, at det vil øge kampen om kunderne.

Hotelkæder bygger løs i København

København står foran et regulært boom i byggeriet af hoteller, og Peter Haaber, der er administrerende direktør for hotelkæden Zleep Hotels, tror ikke nødvendigvis på, at de rejsende, der kommer til byen lige nu, alene kan besætte alle de nye hotelværelser, der er undervejs i løbet af de næste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne