Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gæsterne på Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotels gourmet-restaurant, kan se frem til at få vejledning om vin af en ny og ekstraordinært kompetent sommelier. En af restaurantens tjenere har netop bestået eksamen som sommelier på Vinakademiet med holdets højeste score i blindsmagning.
Det drejer sig om den 25-årige Nicolai Klokmose, der er "rigtigt glad og stolt" over resultatet på Vinakademiet:
"Blindsmagning er den disciplin, som alle sommelier-studerende ønsker at være den bedste i, så det er bare så fedt, at mine intense forberedelser til eksamenen har båret frugt”, fortæller han.
Restaurantchef og vinekspert i Treetop Restauranten, Karsten Hedegaard, er "imponeret" over Nicolai Klokmoses eksamen og glæder sig til hans unge kollega begynder som sommelier:
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Kampen om udeservering er ikke fløjtet af endnu
29-11-2023
-
HORESTA: Finanslovsaftale sender tiltrængte midler til branchen
29-11-2023
-
Regeringen lukker Det Økologiske Spisemærke tre dage før den præsenterer sin nye økologistrategi
29-11-2023
-
Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater
29-11-2023
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik
29-11-2023
-
Brancheorganisation før julefrokostsæson: Vis respekt for personalet
29-11-2023
-
Gode elementer for turismen: Det siger de om finansloven
29-11-2023
-
100 tomme lejligheder konverteres til hotelværelser
29-11-2023
-
Rekordmange overnatninger: Disse pengestærke turister er i vækst
29-11-2023
-
Trods mange års underskud: Hotel tror fortsat på sit koncept
29-11-2023