Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gæsterne på Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotels gourmet-restaurant, kan se frem til at få vejledning om vin af en ny og ekstraordinært kompetent sommelier. En af restaurantens tjenere har netop bestået eksamen som sommelier på Vinakademiet med holdets højeste score i blindsmagning.
Det drejer sig om den 25-årige Nicolai Klokmose, der er "rigtigt glad og stolt" over resultatet på Vinakademiet:
"Blindsmagning er den disciplin, som alle sommelier-studerende ønsker at være den bedste i, så det er bare så fedt, at mine intense forberedelser til eksamenen har båret frugt”, fortæller han.
Restaurantchef og vinekspert i Treetop Restauranten, Karsten Hedegaard, er "imponeret" over Nicolai Klokmoses eksamen og glæder sig til hans unge kollega begynder som sommelier:
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025