Gæsterne på Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotels gourmet-restaurant, kan se frem til at få vejledning om vin af en ny og ekstraordinært kompetent sommelier. En af restaurantens tjenere har netop bestået eksamen som sommelier på Vinakademiet med holdets højeste score i blindsmagning.

Det drejer sig om den 25-årige Nicolai Klokmose, der er "rigtigt glad og stolt" over resultatet på Vinakademiet:

"Blindsmagning er den disciplin, som alle sommelier-studerende ønsker at være den bedste i, så det er bare så fedt, at mine intense forberedelser til eksamenen har båret frugt”, fortæller han.

Restaurantchef og vinekspert i Treetop Restauranten, Karsten Hedegaard, er "imponeret" over Nicolai Klokmoses eksamen og glæder sig til hans unge kollega begynder som sommelier:

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne