Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sidste fredag åbnede hotellet Hotel Herman K i den gamle transformerstation ved Kgs. Nytorv i København. Nu er Kadeaus seneste skud på stammen, Restaurant Roxie, åbnet i samme hotel.
”Det bliver ambitiøst på en legende og nysgerrig måde, hvor man både kan spise lette retter, blot nogle snacks til sin cocktail – eller gå all in med vores menu »Roxie«”, fortæller køkkenchef Anika Madsen i en pressemeddelelse.
Holdet bag består desuden af Emil Rodam, assisterende køkkenchef. De to har begge en fortid på andre Kadeau-restauranter som Nabo og Eldorado.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025