"Jeg er sindssygt glad og stolt", siger en begejstret Nicklas Garcia Christensen, efter at han netop har afrundet sin kokkeeksamen med et 12-tal og derudover har gjort det så overbevisende igennem hele sin uddannelse på erhvervsskolen Kold College i Odense, at han er blevet hædret med en sølvmedalje:

"Sølvmedaljen viser, at hvis man arbejder hårdt og har hjertet med, så er rigtigt meget muligt. Jeg ser medaljen som et stort skulderklap til min faglige formåen, men det er ligeså meget en anerkendelse af de kolleger på Munkebjerg Hotel, der har inspireret og formet mig til den kok, jeg er i dag", fortæller 27-årige Nicklas Garcia Christensen.

Nu kan medarbejderne komme på ølsommelier-uddannelse

Øl er ikke længere bare øl, men der findes et stort udvalg af specialøl, som hver især har deres udtryk og smag. Det kan være en udfordring for personalet, som skal sælge og anbefale øl til kunderne. Derfor er der også et stigende behov for, at personalet har et kvalificeret kendskab til øl. På samme måde som en vinsommelier har stor viden om vin.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne