Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
"Jeg er sindssygt glad og stolt", siger en begejstret Nicklas Garcia Christensen, efter at han netop har afrundet sin kokkeeksamen med et 12-tal og derudover har gjort det så overbevisende igennem hele sin uddannelse på erhvervsskolen Kold College i Odense, at han er blevet hædret med en sølvmedalje:
"Sølvmedaljen viser, at hvis man arbejder hårdt og har hjertet med, så er rigtigt meget muligt. Jeg ser medaljen som et stort skulderklap til min faglige formåen, men det er ligeså meget en anerkendelse af de kolleger på Munkebjerg Hotel, der har inspireret og formet mig til den kok, jeg er i dag", fortæller 27-årige Nicklas Garcia Christensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA-formand genvalgt for to år
07-06-2023
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Radikale: Det er ikke en hovedstad værdig at begrænse udeservering
07-06-2023
-
HORESTA til debat: Selvfølgelig er vi interesserede i at få mere lokalt grønt og frugt ind
07-06-2023
-
Endnu et parti sår tvivl om forbud mod udeservering
07-06-2023
-
Fortsat en dårlig forretning at være verdens bedste restaurant
07-06-2023
-
Røde tal hos selskab bag restaurantkæde
07-06-2023
-
Køkkenchefs kogebog kåret som verdens bedste
07-06-2023