"Jeg er sindssygt glad og stolt", siger en begejstret Nicklas Garcia Christensen, efter at han netop har afrundet sin kokkeeksamen med et 12-tal og derudover har gjort det så overbevisende igennem hele sin uddannelse på erhvervsskolen Kold College i Odense, at han er blevet hædret med en sølvmedalje:

"Sølvmedaljen viser, at hvis man arbejder hårdt og har hjertet med, så er rigtigt meget muligt. Jeg ser medaljen som et stort skulderklap til min faglige formåen, men det er ligeså meget en anerkendelse af de kolleger på Munkebjerg Hotel, der har inspireret og formet mig til den kok, jeg er i dag", fortæller 27-årige Nicklas Garcia Christensen.

Eksklusivt hotelarrangement i Vejle: Få unik indsigt i markedet

Hvad er de største udfordringer forbundet med at drive hotel uden for København? Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019, kan du få indsigt i markedet lige nu og forventninger til de kommende år i særligt provinsen. Det sker når HORESTAs eksperter blandt andet fremlægger de nyeste resultater af organisationens konjunkturanalyse for hoteller.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne