Lars Damgaard står i spidsen for en dansk virksomhed, A Hereford Beefstouw, som gennem 47 år har drevet bøfhuse i ind- og udland. En restaurantkæde der netop nu er ved at ruste sig til endnu hårdere dyst.

”Der er  de seneste år kommet rigtig mange til, som vil have del af den kage. Der har aldrig været flere aktører på markedet end nu. Vi er for mange om at dele det. Så der kommer klart en stor opbremsning, hvor en del må give op,” spår Lars Damgaard.

Konceptet hos A Hereford Beefstouw er vokset, så der nu findes 10 restauranter i Danmark, en i Nuuk, Grønland, en i Gøteborg, Sverige samt to restauranter i Australien, Adelaide og Melbourne. Dertil kommer hvert år i august to mobile restauranter på Smukfestival i Skanderborg.

Læs hele historien her

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne