Lars Damgaard står i spidsen for en dansk virksomhed, A Hereford Beefstouw, som gennem 47 år har drevet bøfhuse i ind- og udland. En restaurantkæde der netop nu er ved at ruste sig til endnu hårdere dyst.

”Der er  de seneste år kommet rigtig mange til, som vil have del af den kage. Der har aldrig været flere aktører på markedet end nu. Vi er for mange om at dele det. Så der kommer klart en stor opbremsning, hvor en del må give op,” spår Lars Damgaard.

Konceptet hos A Hereford Beefstouw er vokset, så der nu findes 10 restauranter i Danmark, en i Nuuk, Grønland, en i Gøteborg, Sverige samt to restauranter i Australien, Adelaide og Melbourne. Dertil kommer hvert år i august to mobile restauranter på Smukfestival i Skanderborg.

Læs hele historien her

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne