Små virksomheder har skrevet under på betydeligt flere jobkontrakter det seneste år viser tal fra Danmarks Statistik. Fra 2009-2016 har små virksomheder ansat 56.000 flere medarbejdere, mens der i samme periode er blevet lidt færre medarbejdere i de store virksomheder med flere end 1.000 medarbejdere.

En af de brancher hvor mange flere er kommet i job er i restaurationsbranchen, som et resultat af danskernes øgede interesse for mad og gastronomi.

”Der er en høj beskæftigelsesgrad, og folk har flere penge, og de er interesserede i at gå ud og få gode madoplevelser. Sammenholdt med at Danmark er blevet en mere interessant turistdestination giver restauranterne gode resultater”, fortæller Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA, til DR P4 Radioavisen.

Hør indslaget her.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne