Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Små virksomheder har skrevet under på betydeligt flere jobkontrakter det seneste år viser tal fra Danmarks Statistik. Fra 2009-2016 har små virksomheder ansat 56.000 flere medarbejdere, mens der i samme periode er blevet lidt færre medarbejdere i de store virksomheder med flere end 1.000 medarbejdere.
En af de brancher hvor mange flere er kommet i job er i restaurationsbranchen, som et resultat af danskernes øgede interesse for mad og gastronomi.
”Der er en høj beskæftigelsesgrad, og folk har flere penge, og de er interesserede i at gå ud og få gode madoplevelser. Sammenholdt med at Danmark er blevet en mere interessant turistdestination giver restauranterne gode resultater”, fortæller Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA, til DR P4 Radioavisen.
Hør indslaget her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024