Små virksomheder har skrevet under på betydeligt flere jobkontrakter det seneste år viser tal fra Danmarks Statistik. Fra 2009-2016 har små virksomheder ansat 56.000 flere medarbejdere, mens der i samme periode er blevet lidt færre medarbejdere i de store virksomheder med flere end 1.000 medarbejdere.

En af de brancher hvor mange flere er kommet i job er i restaurationsbranchen, som et resultat af danskernes øgede interesse for mad og gastronomi.

”Der er en høj beskæftigelsesgrad, og folk har flere penge, og de er interesserede i at gå ud og få gode madoplevelser. Sammenholdt med at Danmark er blevet en mere interessant turistdestination giver restauranterne gode resultater”, fortæller Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA, til DR P4 Radioavisen.

Hør indslaget her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne