Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra august udbyder Kold College en ny ølsommelier-uddannelse. Her bliver man ført gennem alle øllets processer og får en god og grundlæggende viden om, hvordan brygningen foregår både teoretisk og praktisk. Under hele uddannelsen er der fokus på øllets samspil med gastronomien, og hvordan man får øllet ind i virksomheden på lige fod med vinene.
Uddannelsen henvender sig både til professionelle fra restaurantionsbranchen, detailhandlen, bryggerierne og private.
Kursister på uddannelsen kan søge tilskud i Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025