Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra august udbyder Kold College en ny ølsommelier-uddannelse. Her bliver man ført gennem alle øllets processer og får en god og grundlæggende viden om, hvordan brygningen foregår både teoretisk og praktisk. Under hele uddannelsen er der fokus på øllets samspil med gastronomien, og hvordan man får øllet ind i virksomheden på lige fod med vinene.

Uddannelsen henvender sig både til professionelle fra restaurantionsbranchen, detailhandlen, bryggerierne og private.

Kursister på uddannelsen kan søge tilskud i Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond.

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 10.00 – 11.00.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde arbejdsmiljøchef, Vivi Nedergaard Lambert fra HORESTA.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

People & Culture Manager forløb 2026 - Vest

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Vest, 3. februar, 5 maj, 25 august og 27. oktober 2026.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

Log ind