Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Penge, stadeholdere og gæster forsvinder fra det københavnske madmarked Westmarket.

I det senese årsregnskab er underskuddet efter skat øget fra 275.000 kr. i 2016 til 37 mio. kr. i 2017, og da Berlingske Business forleden besøgte markedet, var kun fire boder åbne.

Ved regnskabsaflæggelsen i juni var der endnu ikke sikret likviditet til, at selskabet kan fortsætte frem til årsskiftet, fremgår det af ledelsesberetningen. Og af revisionspåtegningen fremgår det, at revisoren ikke er blevet overbevist om, at ledelsen kan skaffe den nødvendige kapital.

Det ambitiøse madmarked beliggende i en arkade på Vesterbrogade har halvandet år på bagen.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind