Det er helt bevidst, at politikerne med transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) i spidsen har skabt en høj grad af kaos i taxibranchen.

Et kaos, som ikke bare er et problem for branchen, men også for taxikunderne, der kan have svært ved at gennemskue en stribe nyskabelser, der trådte i kraft 1. januar 2018 – blot et par uger efter lovens vedtagelse.
 
Det mener i hvert fald et par af taxibranchens garvede folk, nemlig direktør Thomas Petersen fra 4x27 – og Søren Nicolaisen, der stiftede – og i en årrække var formand for – brancheforeningen TiD (Taxiførere i Danmark), hvor han bl.a. talte branchens sag i forhold til Uber.

”Jeg tror at nogen – f.eks. ministeren – ønsker kaos. Man vil gerne have Uber tilbage, fordi det jo er meget bedre end alt andet. Men det er det altså bare ikke," siger 4x27-direktør Thomas Petersen.

Har du fået læst?

Analyse: Stadig store taxiudfordringer for hoteller og restauranter

7 ud af 10 hoteller og restauranter oplever lige nu problemer, når de forsøger at skaffe en taxa til deres gæster. Det er én af konklusionerne i en ny HORESTA-analyse af området. Flere end 200 virksomheder fra erhvervet har svaret på spørgsmålene i undersøgelsen.

Taxi-direktør: Hoteller selv skyld i forbigåelse

I sidste uge beklagede hoteller i København, at de har svært ved at skaffe taxier til kunderne. Ifølge Thomas Petersen, direktør i 4x27 - et selskab, der driver bestillingskontor for en række vognmænd - er hotellernes klagesang korrekt.

HORESTA opfordrer til hurtigere liberalisering af taxamarkedet

"Der er ingen tvivl om, at vi mangler biler i myldretiden. Punktum!”, siger Thomas Petersen, der er direktør i selskabet 4x27. Reaktionen kommer på baggrund af en HORESTA-undersøgelse, som viste, at en stor del af landets hoteller og restauranter oplever udfordringer med at få en vogn til deres gæster.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne