Restaurant Kerteminde Sejlklub er havnet i en shitstorm på Facebook efter en tvist med to kvinder, som besøgte restauranten i søndags. Kvinderne siger, de fik serveret mad med dyr i – nogle af dem levende.

Maja Russell og Sofie Olsen skrev efterfølgende et opslag på Facebook om deres oplevelser, og på mindre end 24 timer har opslaget udviklet sig til en veritabel shitstorm mod Restaurant Kerteminde Sejlklub. Opslaget var mandag eftermiddag delt 2.400 gange og har fået mere end 750 kommentarer.

Tvisten opstod, fordi de to kvinder kun ville betale for den mad, de havde spist (pommes frites). Restauranten tilbød en ny servering eller et afslag på ti procent. Kvinderne endte med at acceptere det sidste, men kun fordi de ikke var klar over, hvordan kutymen er i denne type af sager.

Medlemschef i HORESTA, Nadeem Wasi, siger om denne type af sager, at der er forskel på, om det er fordærvet mad, eller maden bare ikke er tilberedt, som man er vant til.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne