Restaurant Kerteminde Sejlklub er havnet i en shitstorm på Facebook efter en tvist med to kvinder, som besøgte restauranten i søndags. Kvinderne siger, de fik serveret mad med dyr i – nogle af dem levende.

Maja Russell og Sofie Olsen skrev efterfølgende et opslag på Facebook om deres oplevelser, og på mindre end 24 timer har opslaget udviklet sig til en veritabel shitstorm mod Restaurant Kerteminde Sejlklub. Opslaget var mandag eftermiddag delt 2.400 gange og har fået mere end 750 kommentarer.

Tvisten opstod, fordi de to kvinder kun ville betale for den mad, de havde spist (pommes frites). Restauranten tilbød en ny servering eller et afslag på ti procent. Kvinderne endte med at acceptere det sidste, men kun fordi de ikke var klar over, hvordan kutymen er i denne type af sager.

Medlemschef i HORESTA, Nadeem Wasi, siger om denne type af sager, at der er forskel på, om det er fordærvet mad, eller maden bare ikke er tilberedt, som man er vant til.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne