I sommeren 2017 havde Scandic den helt store pengepung med til Finland, hvor de betalte over 800 mio. kr. for opkøbet af Restels hotelvirksomhed, der omfatter 43 Cumulus-hoteller i Finland. Nu er overtagelsesforløbet ved vejs ende, hvor 34 hoteller er overført til Scandics brand, 7 mangler og 2 bliver solgt. Den skandinaviske hotevirksomheds største markeder er i Norge og Sverige, men med denne overtagelse er positionen i det finske for alvor styrket. Scandic har over 51.000 hotelværelser og 270 hoteller, og virksomheden forventer, at adoptionen af den finske konkurrent vil give positivt på bundlinjen.

Har du fået læst?

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne