Iværksætterfirmaet Deliverit har ramt et stort behov i markedet. Det mener Jan Vinther Laursen, adm. direktør i Bone's med 24 restauranter over hele landet.

Han blev en af de tidlige kunder hos Deliverit, der påtager sig at bringe spareribs, burgere og bagekartofler ud til Bone's kunder med egne chauffører, som bruger deres private biler til transporten.

"Takeaway er en betydelig del af vores gæstevolumen og omsætning, og gæsterne efterspørger hurtig og effektiv udbringning. Det kan Deliverit levere," siger Jan Vinther Laursen.

"Forretningsmodellen er enkel, og de tager ikke en andel af omsætningen, som man ser det ved konkurrerende platformes forretningsmodeller," lyder det fra Jan Vinther Laursen.

Har du fået læst?

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne