Mikkel Haslund er 21 år og arbejder for McDonald's som restaurantchef i Nykøbing Falster og dermed øverstkommanderende for et toptrimmet hold af unge samlebåndskokke, der sætter en ære i at ekspedere burgermenuer og milkshakes i turbotempo.

”Det er meget sjældent, at vi må sige farvel til nogen af de unge, vi ansætter. For uanset hvor håbløst projektet kan se ud på førstedagen, så ved vi, at der kun går et par måneder, så ranker de ryggen, fordi de har fået et ordentligt skud selvtillid”, fortæller Mikkel Haslund.

Han er overbevist om, at arbejdet er med til at opdrage og forme de unges personlighed i deres første møde med arbejdsmarkedet, præcis som det skete for ham selv.

Har du fået læst?

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Ford laver McDonald's-affald om til bildele

Ford vil bruge affald fra kafferistning fra McDonald’s og skabe dele, som kan bruges i selve bilen. Samarbejdet mellem Ford og McDonald’s skal genbruge affaldet fra kafferistningen, som ellers bare ender på lossepladser eller i bedste fald som grillkul, skriver internetsiden The Verge ifølge FødevareWatch.dk.

Hungry.dk indgår samarbejde med McDonalds

Københavnere kan nu få mad leveret fra McDonalds gennem platformen Hungry.dk. De to parter har nemlig netop indgået et partnerskab, skriver Morten Larsen, stifter og bestyrelsesformand i Hungry.dk, på Linkedin, ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne