Ude på hotellerne og konferencecentrene, i restauranterne, caféeerne - og for den sags skyld også i butikkerne - skriger de efter dygtigt personale, som ser en fremtid i service-fag på en lang række områder. Derfor er arbejdet med at etablere en særlig hotel- og serviceskole i Helsingør i fuld gang, skriver Helsingør Dagblad.

For et års tid siden gav Helsingør Kommune økonomisk støtte til en ekstern analyse af mulighederne for at oprette en hotel- og serviceskole i Helsingør. For nylig blev rapporten fra rådgivervirksomheden Asnæs & Vangstrup fremlagt i Helsingør Byråd.

Konklusionen er, at der er stort behov for en hotel- og serviceskole, der i første omgang kan uddanne personale til netop hoteller, restauranter, caféer og andre lignende arbejdspladser. Analysen konkluderer også, at uddannelsen vil være oplagt at få skabt i Helsingør.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne