Ude på hotellerne og konferencecentrene, i restauranterne, caféeerne - og for den sags skyld også i butikkerne - skriger de efter dygtigt personale, som ser en fremtid i service-fag på en lang række områder. Derfor er arbejdet med at etablere en særlig hotel- og serviceskole i Helsingør i fuld gang, skriver Helsingør Dagblad.

For et års tid siden gav Helsingør Kommune økonomisk støtte til en ekstern analyse af mulighederne for at oprette en hotel- og serviceskole i Helsingør. For nylig blev rapporten fra rådgivervirksomheden Asnæs & Vangstrup fremlagt i Helsingør Byråd.

Konklusionen er, at der er stort behov for en hotel- og serviceskole, der i første omgang kan uddanne personale til netop hoteller, restauranter, caféer og andre lignende arbejdspladser. Analysen konkluderer også, at uddannelsen vil være oplagt at få skabt i Helsingør.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne