Arbejder du med eller interesserer du dig for bæredygtighed og CSR? Så har du mulighed for at deltage i Responsible Hospitality Day, som BC Hospitality i år afholder for anden gang.

Responsible Hospitality Day er en prisbelønnet konference, der sætter fokus på bæredygtige løsninger i branchen og som i år vandt DEMA's pris for bedste non-profit arrangement.

Her får deltagerne bl.a. stærke eksempler på bæredygtige løsninger, madspildsinitiativer og cirkulær ressourceøkonomi gennem foredrag, workshops og paneldiskussioner.

TID & STED

30. august 2018 kl. 12.30 - 17.15 på Crowne Plaza Copenhagen Towers

ÅRETS TEMA

FN's verdensmål 12 og 17: Ansvarligt forbrug og produktion i hospitality-branchen og partnerskaber for handling.

DELTAGELSE

Begrænset antal pladser - Tilmelding er nødvendig.

Læs mere og tilmeld dig her.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne