Arbejder du med eller interesserer du dig for bæredygtighed og CSR? Så har du mulighed for at deltage i Responsible Hospitality Day, som BC Hospitality i år afholder for anden gang.

Responsible Hospitality Day er en prisbelønnet konference, der sætter fokus på bæredygtige løsninger i branchen og som i år vandt DEMA's pris for bedste non-profit arrangement.

Her får deltagerne bl.a. stærke eksempler på bæredygtige løsninger, madspildsinitiativer og cirkulær ressourceøkonomi gennem foredrag, workshops og paneldiskussioner.

TID & STED

30. august 2018 kl. 12.30 - 17.15 på Crowne Plaza Copenhagen Towers

ÅRETS TEMA

FN's verdensmål 12 og 17: Ansvarligt forbrug og produktion i hospitality-branchen og partnerskaber for handling.

DELTAGELSE

Begrænset antal pladser - Tilmelding er nødvendig.

Læs mere og tilmeld dig her.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne