Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranter med kød som det vigtigste på menukortet er pressede. Hereford Beefstouw med 11 restauranter i Danmark og i udlandet er en af de ældste kæder på markedet. Ejer og direktør Lars Damgård forudser en stor opbremsning, hvor en del må give op:
”Veganere og vegetarer vokser i antal, mens miljøbevidste folk fortsætter med at ville sætte en dagsorden mod oksekød. Jeg tror, der er et vigende marked lige inden for vores segment i en tid, hvor antallet af bøfhuse er vokset i særdeleshed i storbyerne.”
Hos HORESTA lyder vurderingen, at der er åbnet masser af nye bøf- og burgerrestauranter, og at vegetarerne endnu ikke fylder meget.
”Det er en voksende gruppe, men de fylder ikke meget. Det er mere den stigende konkurrence, der vil føre til, at nogle må lukke,” vurderer direktør Katia Østergaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025