Udenlandske hotelgæster leder forgæves efter knappen til aircondition i disse dage.

Kun danske hoteller med fem stjerner og nogle få med fire stjerner har aircondition som standard. Systemerne er også en investering i millionklassen og kræver en del overvejelser, lyder det samstemmende fra hotelmiljøet.

Heller ikke direktør Katia K. Østergaard fra brancheorganisationen Horesta tror på aircondition som standard på danske hoteller lige med det første.

”Vi er som udgangspunkt glade for varme her i landet - det må turisterne forstå. De må gå ned i receptionen og bede om en vifte og noget vand. Og være glade for, de ikke skal bede om paraplyer!”

 

Har du fået læst?

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne