Som den første af Landal GreenParks’ fem danske ferieparker kan Søhøjlandet vest for Aarhus nu byde sommerens mange feriegæster om bord i et nyt og meget grønnere restaurantkoncept.

”På Søhøjlandet og i Landal GreenParks generelt har vi stort fokus på miljøet og på at integrere naturen i selve ferieoplevelsen. Det gælder i forhold til outdoor-aktiviteter og miljøvenlige processer, og naturligvis skal det også gælde spiseoplevelsen. Vi sælger ferier midt i naturen, og derfor skal vi også passe godt på den. Også når vi spiser,” siger Kent Lodberg, Sales & Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Søhøjlandets grønne indsats blev i foråret hædret med den internationale turismebranches miljømærke Green Key. Siden grønstemplingen har Søhøjlandet brygget på et nyt og mere moderne restaurantkoncept, som flugter kædens værdier.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne