Som den første af Landal GreenParks’ fem danske ferieparker kan Søhøjlandet vest for Aarhus nu byde sommerens mange feriegæster om bord i et nyt og meget grønnere restaurantkoncept.

”På Søhøjlandet og i Landal GreenParks generelt har vi stort fokus på miljøet og på at integrere naturen i selve ferieoplevelsen. Det gælder i forhold til outdoor-aktiviteter og miljøvenlige processer, og naturligvis skal det også gælde spiseoplevelsen. Vi sælger ferier midt i naturen, og derfor skal vi også passe godt på den. Også når vi spiser,” siger Kent Lodberg, Sales & Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Søhøjlandets grønne indsats blev i foråret hædret med den internationale turismebranches miljømærke Green Key. Siden grønstemplingen har Søhøjlandet brygget på et nyt og mere moderne restaurantkoncept, som flugter kædens værdier.

Svensk klimabevidsthed kan ramme Københavns Lufthavn

Svenskerne forlader flyene som aldrig før. Hele 11 pct. droppede i sidste måned at rejse med fly på de svenske indenrigsruter - en udvikling, der kan være det første store tegn på, at forbrugerne for alvor begynder at vælge flyrejserne fra, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne