Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den Danske Spiseguide har offentliggjort de nominerede til guidens store priser. Vinderne findes i oktober.

Der skal blandt andet uddeles priser for:

Årets Gennembrud

Årets exotic/spicy restaurant

Årets grønne menu / restaurant

Årets Smørrebrød

Årets Frokostrestaurant

Årets Bistro/Brasseri 2018

Årets Fisk&Skaldyrsrestaurant 2018

Årets Bo&spis adresse 2018

Årets Tjenerprofil

Årets Restaurantchef

Årets Sommelier 2018

Årets Avec&Vinkort 2018

Årets Dessert 2018

Årets Souschef 2018:

Årets Ost

Årets Kokkeprofil

Årets restaurant

 

Se alle de nominerede her.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind