Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den Danske Spiseguide har offentliggjort de nominerede til guidens store priser. Vinderne findes i oktober.
Der skal blandt andet uddeles priser for:
Årets Gennembrud
Årets exotic/spicy restaurant
Årets grønne menu / restaurant
Årets Smørrebrød
Årets Frokostrestaurant
Årets Bistro/Brasseri 2018
Årets Fisk&Skaldyrsrestaurant 2018
Årets Bo&spis adresse 2018
Årets Tjenerprofil
Årets Restaurantchef
Årets Sommelier 2018
Årets Avec&Vinkort 2018
Årets Dessert 2018
Årets Souschef 2018:
Årets Ost
Årets Kokkeprofil
Årets restaurant
Se alle de nominerede her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt klimaregnskab fra VisitDenmark viser turismens CO2-aftryk
22-10-2024
-
Tuborgfondet støtter unge madentreprenører med 3,8 mio. kr.
22-10-2024
-
Ny fond skal booste investeringer i kystturismen
22-10-2024
-
Regeringen satser på bæredygtig vækst i turismen frem mod 2030
22-10-2024
-
Regeringen vil booste turismen ved at ændre lukkelov
22-10-2024
-
Unge trækker besøgstallene op i restaurationsbranchen
22-10-2024
-
Minister afviser turistskat og bekymringer om overturisme i København
22-10-2024