Den Danske Spiseguide har offentliggjort de nominerede til guidens store priser. Vinderne findes i oktober.

Der skal blandt andet uddeles priser for:

Årets Gennembrud

Årets exotic/spicy restaurant

Årets grønne menu / restaurant

Årets Smørrebrød

Årets Frokostrestaurant

Årets Bistro/Brasseri 2018

Årets Fisk&Skaldyrsrestaurant 2018

Årets Bo&spis adresse 2018

Årets Tjenerprofil

Årets Restaurantchef

Årets Sommelier 2018

Årets Avec&Vinkort 2018

Årets Dessert 2018

Årets Souschef 2018:

Årets Ost

Årets Kokkeprofil

Årets restaurant

 

Se alle de nominerede her.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne