Den Danske Spiseguide har offentliggjort de nominerede til guidens store priser. Vinderne findes i oktober.

Der skal blandt andet uddeles priser for:

Årets Gennembrud

Årets exotic/spicy restaurant

Årets grønne menu / restaurant

Årets Smørrebrød

Årets Frokostrestaurant

Årets Bistro/Brasseri 2018

Årets Fisk&Skaldyrsrestaurant 2018

Årets Bo&spis adresse 2018

Årets Tjenerprofil

Årets Restaurantchef

Årets Sommelier 2018

Årets Avec&Vinkort 2018

Årets Dessert 2018

Årets Souschef 2018:

Årets Ost

Årets Kokkeprofil

Årets restaurant

 

Se alle de nominerede her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne