Kort før sommerferien udkom ”Monocle” endelig. Bogen, de fleste hotelfanatikere, har ventet længe på. Den ultimative guide til de hoteller, der gør det allerbedst.

Denne gange er tre danske hoteller kommet med i det fine selskab. Det drejer sig om Nobis Hotel, der er indrettet i bygningen, der tidligere husede Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, samt boutiquehotellet SP34 og det nye Hotel Sanders. Og herfra lyder det, at alene udvælgelsen til bogen er en form for skulderklap.

"Det er jo et guldstempel i den forstand, at vi stadig er ret nye. Vi har først slået dørene op i november, men har allerede fået en helt utrolig god modtagelse. Både herhjemme, men også i flere udenlandske medier. Det betyder meget for os, for størstedelen af vores gæster er udlændinge," fortæller Julie von Sperling, der er guest relations manager på Hotel Sanders.

Har du fået læst?

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne