Kort før sommerferien udkom ”Monocle” endelig. Bogen, de fleste hotelfanatikere, har ventet længe på. Den ultimative guide til de hoteller, der gør det allerbedst.

Denne gange er tre danske hoteller kommet med i det fine selskab. Det drejer sig om Nobis Hotel, der er indrettet i bygningen, der tidligere husede Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, samt boutiquehotellet SP34 og det nye Hotel Sanders. Og herfra lyder det, at alene udvælgelsen til bogen er en form for skulderklap.

"Det er jo et guldstempel i den forstand, at vi stadig er ret nye. Vi har først slået dørene op i november, men har allerede fået en helt utrolig god modtagelse. Både herhjemme, men også i flere udenlandske medier. Det betyder meget for os, for størstedelen af vores gæster er udlændinge," fortæller Julie von Sperling, der er guest relations manager på Hotel Sanders.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Porsche og Radisson sammen om nyt hotel

Radisson Hotel Group vil opføre et Radisson Blu-hotel med 168 værelser og suiter i Porsche Design Tower i Stuttgart, der blandt andet er hjemsted for Porsche-koncernen

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne