I samarbejde med jobcentret kan jeres virksomhed rekruttere ledige, som kan have svært ved selv at finde et job. De kan have brug for opkvalificering, men det kan I få hjælp til, skriver CabiWeb.dk. På den måde tager I ansvar for at få flere i job samtidig med, at I sikrer den nødvendige arbejdskraft nu og fremadrettet.

Overvej systematisk, om jeres virksomhed har opgaver, der kan tilbydes ledige fra kanten af arbejdsmarkedet. Det er socialt ansvar, der giver mening for jeres forretning. Samtidig er det en god rekrutteringskanal at se mere alternativt på rekrutteringen.

Nøgleordet her er opgaver. Med fokus på opgaver frem for traditionelle stillingsbetegnelser bliver det tydeligere, hvordan og til hvad I kan rekruttere medarbejdere, som i udgangspunktet ikke kan udfylde en traditionel stilling.

Brug Cabis værktøj til afdækning af de opgaver, som I nu og fremover har vanskeligt ved at rekruttere medarbejdere til. Værktøjet kan hjælpe til systematisk afdækning.

Læs mere om tilbuddet fra Cabi her.

Har du fået læst?

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne