I samarbejde med jobcentret kan jeres virksomhed rekruttere ledige, som kan have svært ved selv at finde et job. De kan have brug for opkvalificering, men det kan I få hjælp til, skriver CabiWeb.dk. På den måde tager I ansvar for at få flere i job samtidig med, at I sikrer den nødvendige arbejdskraft nu og fremadrettet.

Overvej systematisk, om jeres virksomhed har opgaver, der kan tilbydes ledige fra kanten af arbejdsmarkedet. Det er socialt ansvar, der giver mening for jeres forretning. Samtidig er det en god rekrutteringskanal at se mere alternativt på rekrutteringen.

Nøgleordet her er opgaver. Med fokus på opgaver frem for traditionelle stillingsbetegnelser bliver det tydeligere, hvordan og til hvad I kan rekruttere medarbejdere, som i udgangspunktet ikke kan udfylde en traditionel stilling.

Brug Cabis værktøj til afdækning af de opgaver, som I nu og fremover har vanskeligt ved at rekruttere medarbejdere til. Værktøjet kan hjælpe til systematisk afdækning.

Læs mere om tilbuddet fra Cabi her.

Har du fået læst?

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

HORESTA: Lovbrud skyldes ofte uvidenhed

Siden uge 27 har LO’s Jobpatruljen endnu engang været på tur i sommerlandet for at afdække forholdene for de unge på arbejdsmarkedet, og der fortsat er store udfordringer på området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne