Lars Studstrup driver Aarhus Rengøring med otte medarbejdere, og når han skal lave regnskab, arbejde med hjemmeside, persondataforordning og hyre folk, er hver spildt time en dyr time. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Men omkring hver anden ansøger fra det lokale jobcenter bakker ud ved udsigten til at få en ansættelseskontrakt, så Lars Studstrup spørger i stedet sine medarbejdere og bruger deres netværk, når han skal have en ny medarbejder i virksomheden. Og det er heldigvis lykkedes.

”Jobcenteret er sidste udvej, bundproppen. Vi har brugt en del tid på folk, som i deres CV tilkendegiver, at de ønsker et rengøringsjob. Men reelt ønsker de ikke jobbet af deres hjerte”, fortæller indehaveren af det lille firma i Risskov.

Læs hele historien her.

Europæerne vender ryggen til danske job

Udenlandsk arbejdskraft har været afgørende for opsvinget i dansk økonomi, men nye tal viser, at tilgangen af udlændinge, der kommer til Danmark for at arbejde, er bremset op. Det gælder ikke mindst EU-borgere. I de sidste ni måneder af 2019 kom der netto ingen EU-borgere hertil.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne