Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ertugrul Dogan og køkkenchef Ismail Aydoganer driver allerede Under Klippen i Holstebro, og nu er de i fuld gang med at få en helt ny restaurant op at stå, skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Ekte hedder den - det er et kunstnavn, forklarer de, som skal lede tanken hen på "ægte" mad - og den kommer til at ligge inde i Hotel Schaumburg.

”Planen er, at vi åbner midt i januar, men vi melder det ud, så snart vi ved det nøjagtigt, for vi har tænkt os at holde en reception”, forklarer Ismail Aydoganer.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind