Ertugrul Dogan og køkkenchef Ismail Aydoganer driver allerede Under Klippen i Holstebro, og nu er de i fuld gang med at få en helt ny restaurant op at stå, skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Ekte hedder den - det er et kunstnavn, forklarer de, som skal lede tanken hen på "ægte" mad - og den kommer til at ligge inde i Hotel Schaumburg.

”Planen er, at vi åbner midt i januar, men vi melder det ud, så snart vi ved det nøjagtigt, for vi har tænkt os at holde en reception”, forklarer Ismail Aydoganer.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne