Den nye direktør i Jensens Bøfhus Anders Nikolaisen har tidligere været ansat i kæden, hvor han arbejdede sammen med den nuværende bestyrelsesformand Jesper Rosener, der dengang var adm. direktør. Det satte da også hurtigt tankerne i gang, da han blev tilbudt det nye job.

"Jeg var hjemme den aften. Tror jeg sad i mit arbejdshjørne. Umiddelbart tænkte jeg ikke så meget, da Jesper ringede, for vi taler sammen privat indimellem. Men samtalen drejede sig relativt hurtigt ind på Jensens, og jeg kunne begynde at fornemme formålet med samtalen. Jeg fortalte Jesper, at jeg var glad for, hvor jeg var, men at jeg gerne ville tænke over det," siger Anders Nikolaisen.

Hvad den nye direktør helt konkret skal gøre i Jensens Food Group for at vende underskuddet til overskud, vil han endnu ikke fortælle, da han ikke har skabt sig et overblik over virksomheden endnu. Men årsagerne til, at han har takket ja til det nye omfattende job, er klare. 

"De rette forhold i virksomheden er til stede med en investorkreds, som bakker op. Der er en bestyrelse med nogle dygtige mennesker, og så er der en formand, som jeg kender rigtig godt, og som jeg deler gensidig tillid med. Det er de ting, der skulle til, for at jeg ville sige ja," siger Anders Nikolaisen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tendens: Bøfhus får kødfri burger på menukortet

Siden torsdag har fynboerne kunnet sætte tænderne i den vegetariske burger hos Jensens Bøfhus tre fynske restauranter. Bøffen består primært af ærter og er blandet med en række ingredienser som kokos- og rapsolie, skriver TV2Fyn.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne