Den 27. og 28. marts åbnes dørene for "Nordic Meetings & Events Expo 2019" (NMEE) i Bella Center. Det som før hed "Møde & Eventmessen". NMEE er for alle, der planlægger og arrangerer eksterne møder og events, skriver Kursuslex.

I to dage kan I møde 300 udstillere af mødesteder og events sammen med udbydere af alt det, som bidrager til at gøre oplevelsen, indholdet og udbyttet af møderne endnu bedre, sjovere, involverende og fagligt relevant.

Den 27. marts afsluttes dagen med et stort awardshow, hvor både gæster og udstillere fester sammen og fejrer vinderne af de otte Møde & Event Award.

Læs mere om messen her.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne