Den 27. og 28. marts åbnes dørene for "Nordic Meetings & Events Expo 2019" (NMEE) i Bella Center. Det som før hed "Møde & Eventmessen". NMEE er for alle, der planlægger og arrangerer eksterne møder og events, skriver Kursuslex.

I to dage kan I møde 300 udstillere af mødesteder og events sammen med udbydere af alt det, som bidrager til at gøre oplevelsen, indholdet og udbyttet af møderne endnu bedre, sjovere, involverende og fagligt relevant.

Den 27. marts afsluttes dagen med et stort awardshow, hvor både gæster og udstillere fester sammen og fejrer vinderne af de otte Møde & Event Award.

Læs mere om messen her.

Kursus: Vil du have større indblik i overenskomsten?

Har du brug for at få opfrisket overenskomstens vigtigste elementer? Så har du nu muligheden. HORESTA afholder nemlig overenskomstkursus i Fredericia den 30. oktober, hvor HORESTAs advokater gennemgår hovedpunkterne i overenskomsten. Og der er stadig plads til dig og dine kolleger.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne