Hvem gør det bedst i mødebranchen? Det kan man være med til at udvælge og afgøre, hvis man arbejder med møde- og eventplanlægning. Frem til den 21. december kan der indstilles kandidater til 8 forskellige Møde & Event Award, som uddeles i 2019.

Priserne overrækkes ved Nordic Meetings & Events Expo 2019 (tidligere Møde & Eventmessen), som finder sted den 27. og 28. marts 2019 i Bella Center. Awardfesten afholdes om eftermiddagen den 27. marts kl. 16.30 - 18.30. Alle gæster og udstillere er inviteret til at overvære awardshowet.

De 8 kategorier er:

  1. Årets bedste foredragsbureau
  2. Årets bedste teambuildingleverandør
  3. Årets bedste eventbureau
  4. Årets bedste cateringleverandør
  5. Årets møde- & eventsted - Bedste madkoncept
  6. Årets møde- & eventsted - Bedste mødekoncept
  7. Årets møde- & eventsted - Bedste service
  8. Årets møde- & eventsted - Bedste lokaler

Se mere om Møde & Event Award.

Har du fået læst?

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Mød de nominerede til Møde & Event Award

Nordic Meetings & Events Expo er en oplagt mulighed for én gang om året at erfare, hvad der rører sig af nyt i alle dele af landet. På 1 eller 2 dage kan man besøge over 300 udstillere, som alle har nyt og spændende at byde på. Hver på deres måde.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne