Rekruttering er et af hotel- og restauranterhvervets helt store udfordringer, og derfor igangsatte HORESTA  Midtjylland sammen med 3F et forløb med navnet ’Smag på hotel- og restauranterhvervet’. Her kunne dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere for et seks ugers introduktionsforløb efterfulgt af praktik, og resultaterne har været gode.

”Vi har en udfordring med, at erhvervets virksomheder mangler hænder, og derfor er vi nødt til at tage alle midler i brug. Med dette projekt har vi fået flyttet mange fra offentlig forsørgelse til enten beskæftigelse eller uddannelse, og det er utrolig glædeligt”, siger regionschef i HORESTA Jesper Bengtson.

28 pct. af de 130 deltagere var i beskæftigelse eller tilknyttet en uddannelse efter projektets udløb. Projektet blev drevet i Midtjylland i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, arbejdsgivere og jobcentre.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne