Rekruttering er et af hotel- og restauranterhvervets helt store udfordringer, og derfor igangsatte HORESTA Midtjylland sammen med 3F et forløb med navnet ’Smag på hotel- og restauranterhvervet’. Her kunne dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere for et seks ugers introduktionsforløb efterfulgt af praktik, og resultaterne har været gode.
”Vi har en udfordring med, at erhvervets virksomheder mangler hænder, og derfor er vi nødt til at tage alle midler i brug. Med dette projekt har vi fået flyttet mange fra offentlig forsørgelse til enten beskæftigelse eller uddannelse, og det er utrolig glædeligt”, siger regionschef i HORESTA Jesper Bengtson.
28 pct. af de 130 deltagere var i beskæftigelse eller tilknyttet en uddannelse efter projektets udløb. Projektet blev drevet i Midtjylland i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, arbejdsgivere og jobcentre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Mette Frederiksen trods mindre smitte: Tiden er ikke til at åbne op
18-01-2021
-
Nu åbner hjælpepakker til turisme- og rejsebranchen
18-01-2021
-
Nattelivet tager godt imod landsdækkende karantæne til voldsdømte
18-01-2021
-
Mulighed for lønkompensation forlænges til 7. februar
18-01-2021
-
Kendt salgschef lander nyt job som hotelchef
18-01-2021
-
Fødselsdag: Han har forandret dansk gastronomi
18-01-2021
-
Hotel oplever ny tendens blandt overnattende
18-01-2021
-
Nedlukning gav luft til renovering på badehotel
18-01-2021