Rekruttering er et af hotel- og restauranterhvervets helt store udfordringer, og derfor igangsatte HORESTA  Midtjylland sammen med 3F et forløb med navnet ’Smag på hotel- og restauranterhvervet’. Her kunne dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere for et seks ugers introduktionsforløb efterfulgt af praktik, og resultaterne har været gode.

”Vi har en udfordring med, at erhvervets virksomheder mangler hænder, og derfor er vi nødt til at tage alle midler i brug. Med dette projekt har vi fået flyttet mange fra offentlig forsørgelse til enten beskæftigelse eller uddannelse, og det er utrolig glædeligt”, siger regionschef i HORESTA Jesper Bengtson.

28 pct. af de 130 deltagere var i beskæftigelse eller tilknyttet en uddannelse efter projektets udløb. Projektet blev drevet i Midtjylland i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, arbejdsgivere og jobcentre.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne