Stikker man en knappenål i et danmarkskort ved hver Sunset Boulevard-restaurant, vil der være et stort tomt område i hele Sønderjylland. Restaurantkæden har i flere år fået mange henvendelser fra sønderjyder, der gerne så en restaurant i lokalområdet, og nu får de deres ønske opfyldt. Sunset Boulevard åbner nemlig en spritny restaurant den 13. december ved Rødekro.

”Der har længe været en efterspørgsel på en restaurant i Sønderjylland, som vi gerne har villet komme i møde. Vi har fundet den perfekte lokation lige ved motorvejen i et område, der allerede er kendt som et samlingssted for sultne trafikanter og lokale gæster. Vi har derfor store forventninger til den nye restaurant”, fortæller Jens Broch, der er CEO i Sunset Boulevard.

Den ny Sunset Boulevard bliver kædens restaurant nummer 43, hvilket bliver markeret på åbningsdagen. Mikkel Nielsen, der er restaurantchef i den ny restaurant, forudser en travl åbningsdag.

”Jeg glæder mig helt vildt til at vise vores spritnye restaurant frem. Vi åbner med en masse gode tilbud og nye produkter på menukortet. Vi glæder os til at tage imod gæsterne, og det er helt sikkert, at vi står klar til at servere et frisklavet måltid til dem alle”, siger Mikkel Nielsen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne