Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hver dansker på mellem 4 og 75 år indtager i gennemsnit 52 kilo kød om året. Det viser tal fra DTU Fødevareinstituttet, som DR har kigget nærmere på.
Heraf udgør rødt kød 44 kilo om året. Det betyder, at danskerne i gennemsnit spiser mere end de 500 gram rødt kød ugentligt, som de officielle danske kostråd tilråder.
I stedet sættes 840 gram rødt og rødt forarbejdet kød til livs hver uge. Selvom tallet kan virke højt, tyder det på, at danskernes kødindtag er nedadgående, oplyser DTU.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024