I et hjørne af Tivoli ligger Tivoli Food Hall, hvor der lokkes med gourmet hele året. Ifølge 3F er problemet dog, at blot tre af forretningerne har overenskomst. De resterende 14 har ikke, og fredag morgen bliver de ramt af konflikt, skriver Arbejderen.

3F København har i over et år forsøgt at tegne en kollektiv overenskomst og har siden august måned forhandlet intensivt med en delegation af ejere for samtlige forretninger i Tivoli Food Hall. Det fortæller fagforeningens formand Bjarne Høpner til Arbejderen:

”Vi har sådan set haft nogle udmærkede møder, men det er mit indtryk, at forhandlingsdelegationen er blevet underkendt af deres kollegaer. Vi har forhandlet for at opnå et resultat, men har måttet konstatere, at der ikke var skred i tingene.”

Konflikten træder i kraft klokken 7.00 fredag morgen og klokken 15 holder 3F København demonstration på Axeltorv overfor Tivolis hovedindgang.

Har du fået læst?

93.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2019

Den typiske medarbejder med pension i PensionDanmark har i 2019 fået 93.000 kr. ekstra ind på pensionskontoen. En medarbejder, der gik ind i året med en pensionsopsparing på 431.000 kr., kan konstatere, at pensionsopsparingen i 2019 er vokset til 524.000 kr.

Politikere vil slå hårdt ned på svindel med beløbsordning

Der skal sættes en stopper for underbetaling og udnyttelse af udenlandsk arbejdskraft i Danmark. Det er meldingen fra Christiansborg, hvor et flertal i Folketinget ser positivt på 3F og HORESTAs til virksomheder, der benytter sig af illegal arbejdskraft eller svindler med beløbsordningen.

Tivoli står selv bag nyt Tivoli Food Hall-madstade

Tivoli åbner nu for første gang eget madstade i Tivoli Food Hall. Det er noget, Tivoli længe har ønsket at gøre for at kunne afprøve nye koncepter, som her med skaldyr, og derfor har Tivoli set bort fra rækken af ansøgere på ventelisten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne