I et hjørne af Tivoli ligger Tivoli Food Hall, hvor der lokkes med gourmet hele året. Ifølge 3F er problemet dog, at blot tre af forretningerne har overenskomst. De resterende 14 har ikke, og fredag morgen bliver de ramt af konflikt, skriver Arbejderen.

3F København har i over et år forsøgt at tegne en kollektiv overenskomst og har siden august måned forhandlet intensivt med en delegation af ejere for samtlige forretninger i Tivoli Food Hall. Det fortæller fagforeningens formand Bjarne Høpner til Arbejderen:

”Vi har sådan set haft nogle udmærkede møder, men det er mit indtryk, at forhandlingsdelegationen er blevet underkendt af deres kollegaer. Vi har forhandlet for at opnå et resultat, men har måttet konstatere, at der ikke var skred i tingene.”

Konflikten træder i kraft klokken 7.00 fredag morgen og klokken 15 holder 3F København demonstration på Axeltorv overfor Tivolis hovedindgang.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Kom til dialogmøder og deltag i debatten om ny overenskomst

HORESTA Arbejdsgiver er i fuld gang med de indledende forberedelser til de kommende overenskomstforhandlinger primo 2020. Jeres virksomhed har mulighed for at præge erhvervets nye overenskomster, og HORESTA inviterer til dialogmøder i hele landet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne