Virksomhederne og 3F har forhandlet flere gange, men 3F har måttet konstatere, at det ikke har været muligt at lave en aftale. Det skuffer 3F's formand i København, Bjarne Høpner, fortæller Ritzau.

”Jeg beklager, at vi ikke fik en aftale på plads i første omgang. Vi fik at vide, at de ville indsætte et nyt forhandlingsudvalg, men de vil ikke mødes med os. Jeg er fuldkommen uforstående overfor, hvorfor de ikke vil forhandle”, siger han.

Administrerende direktør i Tivoli Lars Liebst har, ifølge Bjarne Høpner, meddelt at Tivoli ikke vil blande sig.

”Han siger, at han er tilhænger af den danske model, men han kan ikke gå ind og bestemme, hvad virksomhederne skal gøre”.

Har du fået læst?

3F varsler stor konflikt med Tivoli Food Hall

En større konflikt mellem stadeholderne hos Tivoli Food Hall og 3F kan være under opsejling. Det bekræfter John Ekebjærg-Jakobsen, formanden for 3F København, over for B.T.

93.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2019

Den typiske medarbejder med pension i PensionDanmark har i 2019 fået 93.000 kr. ekstra ind på pensionskontoen. En medarbejder, der gik ind i året med en pensionsopsparing på 431.000 kr., kan konstatere, at pensionsopsparingen i 2019 er vokset til 524.000 kr.

Politikere vil slå hårdt ned på svindel med beløbsordning

Der skal sættes en stopper for underbetaling og udnyttelse af udenlandsk arbejdskraft i Danmark. Det er meldingen fra Christiansborg, hvor et flertal i Folketinget ser positivt på 3F og HORESTAs til virksomheder, der benytter sig af illegal arbejdskraft eller svindler med beløbsordningen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne