Den første elev fra Munkebjerg Hotel er netop vendt hjem efter studieophold i udlandet finansieret af hotellets nyligt indstiftede jubilæumslegat.  På Munkebjerg Hotel er man nu bekræftet i, at studieophold i udlandet både styrker elevernes uddannelse og den service, de giver gæsterne.

Tjener-elev Jeannet Bjerregaard Jensen er lige vendt hjem fra en studierejse til Frankrig og Tyskland. Som den første af Munkebjerg Hotels sidste års-elever har hun nydt godt af det nyindstiftede jubilæumslegat, der sikrede hende en 11-dages inspirationsrejse til en hel række vinhuse. Tilbage på Munkebjerg Hotel igen er hun begejstret og beriget:

"Når man oplever vinproduktionen med egne øjne og står midt i den selv, giver det en meget større forståelse for, hvad der skaber god vin. Med den kan jeg også give gæsterne en endnu bedre service, når jeg anbefaler og fortæller om vin. Nu er jeg i stand til at give endnu mere detaljeret information om de forskellige vinhuse og om hvilke smage, de tilstræber og hvordan".

27-årige Jeannet Bjerregaard Jensen besøgte syv vinhuse. Midlerne til jubilæumslegatet stammer fra de gaver, som hotellet fik i forbindelse med fejringen af 50 års-jubilæet sidste år.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Konkurrence: Kender du årets ’Young Chef’

Young Chef går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest vels¬magende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne