Den første elev fra Munkebjerg Hotel er netop vendt hjem efter studieophold i udlandet finansieret af hotellets nyligt indstiftede jubilæumslegat.  På Munkebjerg Hotel er man nu bekræftet i, at studieophold i udlandet både styrker elevernes uddannelse og den service, de giver gæsterne.

Tjener-elev Jeannet Bjerregaard Jensen er lige vendt hjem fra en studierejse til Frankrig og Tyskland. Som den første af Munkebjerg Hotels sidste års-elever har hun nydt godt af det nyindstiftede jubilæumslegat, der sikrede hende en 11-dages inspirationsrejse til en hel række vinhuse. Tilbage på Munkebjerg Hotel igen er hun begejstret og beriget:

"Når man oplever vinproduktionen med egne øjne og står midt i den selv, giver det en meget større forståelse for, hvad der skaber god vin. Med den kan jeg også give gæsterne en endnu bedre service, når jeg anbefaler og fortæller om vin. Nu er jeg i stand til at give endnu mere detaljeret information om de forskellige vinhuse og om hvilke smage, de tilstræber og hvordan".

27-årige Jeannet Bjerregaard Jensen besøgte syv vinhuse. Midlerne til jubilæumslegatet stammer fra de gaver, som hotellet fik i forbindelse med fejringen af 50 års-jubilæet sidste år.

Har du fået læst?

Hotel adopterer skoleklasse: Børn fra Thurø lærer om Hoteldrift

Hotel Christiansminde starter i indskoling med at rekruttere medarbejdere og spotte talenter. Første læringsbesøg (som det kaldes) er torsdag den 12. december 2019, hvor eleverne i første klasse, ledsaget af boller og saftevand, får en introduktion til hotelbranchens og Christiansmindes verden, derefter en tur rundt i husets mange afdelinger og afsluttende med opsamling og indtagelse af madpakke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne