Den første elev fra Munkebjerg Hotel er netop vendt hjem efter studieophold i udlandet finansieret af hotellets nyligt indstiftede jubilæumslegat.  På Munkebjerg Hotel er man nu bekræftet i, at studieophold i udlandet både styrker elevernes uddannelse og den service, de giver gæsterne.

Tjener-elev Jeannet Bjerregaard Jensen er lige vendt hjem fra en studierejse til Frankrig og Tyskland. Som den første af Munkebjerg Hotels sidste års-elever har hun nydt godt af det nyindstiftede jubilæumslegat, der sikrede hende en 11-dages inspirationsrejse til en hel række vinhuse. Tilbage på Munkebjerg Hotel igen er hun begejstret og beriget:

"Når man oplever vinproduktionen med egne øjne og står midt i den selv, giver det en meget større forståelse for, hvad der skaber god vin. Med den kan jeg også give gæsterne en endnu bedre service, når jeg anbefaler og fortæller om vin. Nu er jeg i stand til at give endnu mere detaljeret information om de forskellige vinhuse og om hvilke smage, de tilstræber og hvordan".

27-årige Jeannet Bjerregaard Jensen besøgte syv vinhuse. Midlerne til jubilæumslegatet stammer fra de gaver, som hotellet fik i forbindelse med fejringen af 50 års-jubilæet sidste år.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne