Over alt i landet åbner der i disse år streetfoodmarkeder. Fænomenet opstod i 2011 med Torvehallerne i København, og i dag har markederne spredt sig til hele landet.
Trods boomet har Westmarket i København måttet lukke, fordi det ikke er lykkedes at tiltrække tilstrækkeligt med stadeholdere. Fra flere stadeholdere lyder det, at huslejen var for høj til at gøre det attraktivt at drive forretning på stedet.

Spørgsmålet er nu, om streetfoodmarkedet i Danmark er blevet for stort.

”Det er et marked, som har boomet på forholdsvis kort tid. Nu er vi inde i en fase, hvor markedet skal stabilisere sig”, siger medlemschef i HORESTA, Nadeem Wasi til TV2/Business.

Den danske restaurantbranche er boomet de senere år og har rekordhøj omsætning og beskæftigelse. Men samtidig har mange nye restauranter skærpet konkurrencen.

Nadeem Wasi afviser dog, at madmarkederne kannibaliserer på den etablerede restaurantbranche.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne