Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Intentionerne var gode, og enkelte lod tvivlen komme dansk-tyske Uwe Kay Festersen til gode, da han i 2012 meldte ud, at Hotel Krusaagaard, som han havde købt på tvangsauktion samme år, skulle omdannes til et ægte ferieparadis.
Siden er der sket lige nøjagtigt intet. Det tidligere så smukke og mondæne herregårdshotel ligner en undskyldning for sig selv, og det er svært at forestille sig, hvordan hotellet med 50 dobbeltværelser og en populær restaurant for år tilbage lokkede ikke mindst tyske turister til i hobetal, skriver Flensborg Avis
Hotellet var i drift indtil omkring 2009, men var til sidst af en standard, som gjorde, at end ikke Kruså Turistbureau ville anbefale kunderne at reservere et værelse. Da det kom på tvangsauktion i 2011 havde det hverken været opvarmet eller haft strøm siden efteråret 2010.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024