Intentionerne var gode, og enkelte lod tvivlen komme dansk-tyske Uwe Kay Festersen til gode, da han i 2012 meldte ud, at Hotel Krusaagaard, som han havde købt på tvangsauktion samme år, skulle omdannes til et ægte ferieparadis.

Siden er der sket lige nøjagtigt intet. Det tidligere så smukke og mondæne herregårdshotel ligner en undskyldning for sig selv, og det er svært at forestille sig, hvordan hotellet med 50 dobbeltværelser og en populær restaurant for år tilbage lokkede ikke mindst tyske turister til i hobetal, skriver Flensborg Avis

Hotellet var i drift indtil omkring 2009, men var til sidst af en standard, som gjorde, at end ikke Kruså Turistbureau ville anbefale kunderne at reservere et værelse. Da det kom på tvangsauktion i 2011 havde det hverken været opvarmet eller haft strøm siden efteråret 2010.

Har du fået læst?

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne