Thomas Skov er ansat som ny direktør på det 400 værelser store Comfort Hotel Vesterbro i København.

Thomas Skov har bred erfaring af hotelbranchen. Han har tidligere været hoteldirektør for Clarion Collection Hotel Mayfair, også i det indre København, samt de københavnske forstadshoteller Scandic Glostrup og Scandic Hvidovre. Senest har han været ”opvarmningsdirektør” for Scandic-hotellet Scandic Kødbyen, der officielt åbner næste måned i København.

Den hidtidige direktør for Comfort Hotel Vesterbro, Jesper Olesen, stopper for fra 1. september at overtage direktørstolen i Nordic Choice’s hotel ved Københavns Lufthavn – Clarion Hotel Copenhagen Airport, det tidligere Hilton Copenhagen Airport.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne