I løbet af de seneste par år har Maj Invest arbejdet intensivt på at gøre Sticks'n'sushi klar til et salg i 2018.

Men de planer har kapitalfonden nu opgivet. Særligt på grund af usikkerheden som følge af Brexit. Kæden har syv restauranter og yderligere to på vej. Men markedet er presset, og Maj Invest er usikker på, hvilken konsekvenser Brexit får for arbejdskraftens frie bevægelighed.

Det spiller dog også ind på beslutningen, at kæden for nylig har skiftet ud i ledelsen af selskabet og indsat Rod McKie som ny CEO.

Flere andre danske madkæder, der har satset på Storbritannien, mærker ligeledes konsekvenserne af brexit. Mash, har tidligere i år fortalt til Børsen, at markedet i London er blevet markant hårdere.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Bæredygtighedsvideo: Letz Sushi var først i Europa

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Letz Sushi

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne