Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En gammel kending har henover sommeren fået nyt liv. Det har krævet den helt store renovering og idéudvikling for at opfylde de krav og ambitioner, som Morten Bay, Stig Berthelsen og Leo Rebaz har med den nye Café og Restaurant Kongens Have. Det skriver MigOgOdense.dk.
”Vi vil skabe et sted i øjenhøjde. Her skal være hyggeligt og gæsterne skal have en god oplevelse. Og så skal det hele selvfølgelig være til rimelige priser,” fortæller Leo strålende af entusiasme, mens Stig anerkender en enighed og tilføjer:
Maden på menukortet har de også været ekstra omhyggelige med. De har med inspiration fra udlandsrejser sammensat alt fra Bali-inspireret bowls til London-inspireret åbne sandwich.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025