Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kort efter at Lasse Skjønning Andersen denne sommer lukkede sin flerårige Grød-bod i madmarkedet Aarhus Central Food Market, er et nyt grødkoncept åbnet samme sted.
Konceptet hedder "Ske og Skål" og har ifølge Lasse Skjønning Andersen en slående lighed med Grød.
”Umiddelbart ligner det jo meget vores koncept og mad. Og jeg er overrasket over, at de (Aarhus Central Food Market, red.) slet ikke har orienteret os eller gået i dialog med os om det. Min største bekymring er, at folk går hen til vores tidligere bod og stadig tror, det er en Grød-bod,” siger han til Finans.
Lasse Skjønning Andersen understreger dog, at han ikke vil puste sagen op, og selvom det ”vender lidt i maven” på ham ved tanken om det nye koncept i hans gamle lokaler, vil han bruge det positivt fremadrettet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025