Madværkstedet og Food Innovation House inviterer fredag den 24/8 kl. virksomheder til at møde lokale fødevareproducenter fra Trekantsområdet.

Formålet med dagen er at matche lokale producenter med potentielle storkøkkener og restauranter fra trekantområdet for øget samhandel af gode lokale fødevarer.

Arrangørerne har inviteret alle producenter fra området, hvor de får mulighed for at vise deres produkter fra den bedste side i Food Innovation Houses demosupermarked.

Tid: Fredag den 24/8 mellem kl. 12.00 og 15.00

Sted: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

 

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig, senest 16. august 2018.

Tilmelding sker til Gyda Bay (Gb@foodinnovationhouse.dk)

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne