Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Madværkstedet og Food Innovation House inviterer fredag den 24/8 kl. virksomheder til at møde lokale fødevareproducenter fra Trekantsområdet.

Formålet med dagen er at matche lokale producenter med potentielle storkøkkener og restauranter fra trekantområdet for øget samhandel af gode lokale fødevarer.

Arrangørerne har inviteret alle producenter fra området, hvor de får mulighed for at vise deres produkter fra den bedste side i Food Innovation Houses demosupermarked.

Tid: Fredag den 24/8 mellem kl. 12.00 og 15.00

Sted: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

 

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig, senest 16. august 2018.

Tilmelding sker til Gyda Bay ([email protected])

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind