Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madværkstedet og Food Innovation House inviterer fredag den 24/8 kl. virksomheder til at møde lokale fødevareproducenter fra Trekantsområdet.
Formålet med dagen er at matche lokale producenter med potentielle storkøkkener og restauranter fra trekantområdet for øget samhandel af gode lokale fødevarer.
Arrangørerne har inviteret alle producenter fra området, hvor de får mulighed for at vise deres produkter fra den bedste side i Food Innovation Houses demosupermarked.
Tid: Fredag den 24/8 mellem kl. 12.00 og 15.00
Sted: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle
Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig, senest 16. august 2018.
Tilmelding sker til Gyda Bay ([email protected])
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024