Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Madværkstedet og Food Innovation House inviterer fredag den 24/8 kl. virksomheder til at møde lokale fødevareproducenter fra Trekantsområdet.

Formålet med dagen er at matche lokale producenter med potentielle storkøkkener og restauranter fra trekantområdet for øget samhandel af gode lokale fødevarer.

Arrangørerne har inviteret alle producenter fra området, hvor de får mulighed for at vise deres produkter fra den bedste side i Food Innovation Houses demosupermarked.

Tid: Fredag den 24/8 mellem kl. 12.00 og 15.00

Sted: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

 

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig, senest 16. august 2018.

Tilmelding sker til Gyda Bay ([email protected])

Momsdebat blusser også op i nabolande

I Norge presser politikere på for at sænke momsen på fødevarer forud for valget. Store dagligvarekæder erklærer sig villige til at sænke priserne, hvis momslettelser bliver en realitet.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind