Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madværkstedet og Food Innovation House inviterer fredag den 24/8 kl. virksomheder til at møde lokale fødevareproducenter fra Trekantsområdet.
Formålet med dagen er at matche lokale producenter med potentielle storkøkkener og restauranter fra trekantområdet for øget samhandel af gode lokale fødevarer.
Arrangørerne har inviteret alle producenter fra området, hvor de får mulighed for at vise deres produkter fra den bedste side i Food Innovation Houses demosupermarked.
Tid: Fredag den 24/8 mellem kl. 12.00 og 15.00
Sted: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle
Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig, senest 16. august 2018.
Tilmelding sker til Gyda Bay ([email protected])
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Dagmar udvider med nye værelser i Ribe
28-10-2025
-
Nimb Hotel anerkendes med flere priser
28-10-2025
-
Nyt lejlighedshotel skyder op nær Amager Strand
28-10-2025
-
Minister: Regler for korttidsudlejning skal håndhæves bedre
28-10-2025
-
Mikkeller-restaurant i lufthavnen fik sur smiley og bøde
28-10-2025
-
Historisk hotel ved Vesterhavet opnår Greenkey-certificering
28-10-2025
-
Stor interesse for ny afdeling af Statens Museum for Kunst i Thy
28-10-2025
-
Starbucks-ansatte truer med strejke
28-10-2025