Turister der besøger Danmark i denne sommer, klager i stor stil over manglende aircondition på landets hoteller. Mange af dem ved jo ikke, hvordan en typisk dansk sommer er, så de undrer sig, og de brokker sig. Eksempelvis på hjemmesiden Tripadvisor
Nyhederne ringede i dag til otte hoteller. Ingen af dem tilbyder aircondition, men fem af dem forsøger at imødekomme de skuffede gæster. To af hotellerne vil installere aircondition, som fungerer fra næste sommer, mens tre af dem har indkøbt blæsere. Det gælder for eksempel for Zleep Hotel, som ligger i Kalundborg.

HORESTAs medlemschef, Nadeem Wasi, forklarer, hvorfor så få danske hoteller tilbyder aircondition.

”Sidste år havde vi måske 10 eller 11 dage, hvor det var varmt. Derfor er det en relativ stor investering at påtage sig, med mindre man forventer, at det er den her type af somre, vi kommer til at se fremover”.

Hoteller snuppet for anmeldelsessnyd

Søger turister på ’the best hotel’ samt navnet på en destination, er de næsten garanteret, at Tripadvisors rangering af overnatningssteder er blandt de første resultater, men er anmeldelsessiden til at stole på?

Danske forlystelsesparker hyldes af gæsterne

I Danmark er vi forkælede med nogle af Europas allerbedste forlystelsesparker. Sådan lyder dommen i hvert fald fra Tripadvisors brugere. Platformen har lavet en liste med de 25 bedste forlystelsesparker i Europa, og her er fire danske blandt de første 20.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne