Turister der besøger Danmark i denne sommer, klager i stor stil over manglende aircondition på landets hoteller. Mange af dem ved jo ikke, hvordan en typisk dansk sommer er, så de undrer sig, og de brokker sig. Eksempelvis på hjemmesiden Tripadvisor
Nyhederne ringede i dag til otte hoteller. Ingen af dem tilbyder aircondition, men fem af dem forsøger at imødekomme de skuffede gæster. To af hotellerne vil installere aircondition, som fungerer fra næste sommer, mens tre af dem har indkøbt blæsere. Det gælder for eksempel for Zleep Hotel, som ligger i Kalundborg.

HORESTAs medlemschef, Nadeem Wasi, forklarer, hvorfor så få danske hoteller tilbyder aircondition.

”Sidste år havde vi måske 10 eller 11 dage, hvor det var varmt. Derfor er det en relativ stor investering at påtage sig, med mindre man forventer, at det er den her type af somre, vi kommer til at se fremover”.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne