Ca. 450 unge håndværkere fra 26 europæiske lande vil konkurrere indenfor 42 forskellige fag/erhvervsuddannelser ved EuroSkills 2018 i Budapest. Blandt dem er receptionisten Nicoline Rohmann Håkansson. Ved konkurrencen repræsenterer hun samtidig Comwell/Aarhus/Techcollege.

I forbindelse med hendes deltagelse har SkillsDenmark produceret et par videoer, hvor Nicoline blandt andet fortæller, hvad receptionistjobbet indebærer, hendes bedste trick, og hvorfor hun synes, at det er fedt at gå på arbejde. Se videoerne her og her.

Ud over landsholdet stiller Danmark med 10 danske dommere, der indgår i de dommerteams, der skal vurdere konkurrencedeltagerne. Endvidere kommer der ca. 200 danske gæster til Budapest. Det er familie til konkurrencedeltagerne og repræsentanter fra de virksomheder og brancher, som har deltagere i EuroSkills.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne