Ca. 450 unge håndværkere fra 26 europæiske lande vil konkurrere indenfor 42 forskellige fag/erhvervsuddannelser ved EuroSkills 2018 i Budapest. Blandt dem er receptionisten Nicoline Rohmann Håkansson. Ved konkurrencen repræsenterer hun samtidig Comwell/Aarhus/Techcollege.

I forbindelse med hendes deltagelse har SkillsDenmark produceret et par videoer, hvor Nicoline blandt andet fortæller, hvad receptionistjobbet indebærer, hendes bedste trick, og hvorfor hun synes, at det er fedt at gå på arbejde. Se videoerne her og her.

Ud over landsholdet stiller Danmark med 10 danske dommere, der indgår i de dommerteams, der skal vurdere konkurrencedeltagerne. Endvidere kommer der ca. 200 danske gæster til Budapest. Det er familie til konkurrencedeltagerne og repræsentanter fra de virksomheder og brancher, som har deltagere i EuroSkills.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Chef på dansk luksushotel med i nyt møbelfirma

Signe Thorup har siden 2013 været kommunikationschef på et af Danmarks fineste hoteller, d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned går hun på deltid for at stå for kommunikation, administration, projektstyring og salg i det nye firma Køkkenhavn.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne