Ca. 450 unge håndværkere fra 26 europæiske lande vil konkurrere indenfor 42 forskellige fag/erhvervsuddannelser ved EuroSkills 2018 i Budapest. Blandt dem er receptionisten Nicoline Rohmann Håkansson. Ved konkurrencen repræsenterer hun samtidig Comwell/Aarhus/Techcollege.

I forbindelse med hendes deltagelse har SkillsDenmark produceret et par videoer, hvor Nicoline blandt andet fortæller, hvad receptionistjobbet indebærer, hendes bedste trick, og hvorfor hun synes, at det er fedt at gå på arbejde. Se videoerne her og her.

Ud over landsholdet stiller Danmark med 10 danske dommere, der indgår i de dommerteams, der skal vurdere konkurrencedeltagerne. Endvidere kommer der ca. 200 danske gæster til Budapest. Det er familie til konkurrencedeltagerne og repræsentanter fra de virksomheder og brancher, som har deltagere i EuroSkills.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

TDC-direktør bliver formand for Sushi-kæde

Koncerndirektør i TDC Jens Aaløse er blevet bestyrelsesformand i sushikæden Stick 'n' Sushi. Her skal han ifølge Børsen være med til at øge tilstedeværelsen på det tyske marked, hvor Sticks 'n' Sushi i dag har en restaurant.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne