Ca. 450 unge håndværkere fra 26 europæiske lande vil konkurrere indenfor 42 forskellige fag/erhvervsuddannelser ved EuroSkills 2018 i Budapest. Blandt dem er receptionisten Nicoline Rohmann Håkansson. Ved konkurrencen repræsenterer hun samtidig Comwell/Aarhus/Techcollege.

I forbindelse med hendes deltagelse har SkillsDenmark produceret et par videoer, hvor Nicoline blandt andet fortæller, hvad receptionistjobbet indebærer, hendes bedste trick, og hvorfor hun synes, at det er fedt at gå på arbejde. Se videoerne her og her.

Ud over landsholdet stiller Danmark med 10 danske dommere, der indgår i de dommerteams, der skal vurdere konkurrencedeltagerne. Endvidere kommer der ca. 200 danske gæster til Budapest. Det er familie til konkurrencedeltagerne og repræsentanter fra de virksomheder og brancher, som har deltagere i EuroSkills.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Her er vinderen Danhostels værtskabspris 2019

I år gik Danhostels værtskabspris pris til Annette og Henrik Kjeldsen, værtsparret på Danhostel Herning. I begrundelsen for at prisen gik til netop værtsparret på Danhostel Herning lød det, at stedet ligger i den absolutte top af skalaen på områderne: personale, service og forplejning, som er nogle af de parametre, man måler kandidaterne på. Prisen blev overrakt af blandt andre foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen.

Erfaren IT-profil flytter til Core Hospitality

Den 4. november begyndte Morten Larsen i sin nye rolle som Hospitality Applications Manager hos Core Hospitality, den danske hoteloperatør, der driver Moxy i Københavns Sydhavn, Best Western Plus i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne