Amalie Druekær Rasmussen vandt sidste år Årets Tjenerelev og har formået at kvalificere sig til dette års finale i Årets Tjener, som løber af stablen i weekenden. Ud over at kæmpe med om podiepladserne som Danmarks bedste tjener skal hun også være med til at bedømme tjenereleverne. Dermed står hun pludselig på den anden side end hun plejer.

”Det er fedt at få den anerkendelse, at skulle være med til at bedømme eleverne. Jeg har jo selv stået på den anden side og kan huske, hvordan det er, så jeg er nok dommer på en lidt anden måde fordi jeg ved, hvordan eleverne har det. Jeg tror, at eleverne måske finder en ro i, at jeg er i dommerpanelet, for flere ad dem kender mig og ved, at jeg ikke er farlig,” siger Amalie Druekær, der til dagligt arbejde på Støvlet Katrines Hus.  

De sidste måneder har hun brugt på at forberede sig til finalen, hvor hun skal stå side om side med mere erfarne brancheprofiler, men det øgede pres motiverer hende kun til at yde en ekstra indsats.

”Det er et stort skridt. Jeg skal jo konkurrere mod andre, som har været en del af branchen i mange år. Nogle af dem har stillet på til Årets Tjener mange gange og kender gamet, så det er et trin op i forhold til Årets Tjenerelev. Men det motiverer mig til at sige, at jeg vil være lige så god, som dem, der er mere erfarne,” fortæller hun.

Læs mere om finalisterne og konkurrencen her.

Det er gratis at opleve Årets Tjener, og du kan hente dine billetter lige her.

Hele konkurrencen bliver også livestreamet, så du kan følge med hjemmefra.

Log ind