Ida Bekker Poulsen, der er udlært receptionist, har vundet DA’s Uddannelsespris, som siden 2022 er blevet uddelt af Arbejdsgiverforeningens Jubilæumsfond.

Til daglig er Ida Bekker Poulsen receptionist hos The Square Hotel og skal repræsentere Danmark ved WorldSkills 2024 i Lyon og ved EuroSkills 2025 i Herning. I sin ansøgning lagde Ida Bekker Poulsen vægt på, at hun ønsker at dygtiggøre sig ved deltagelse til WorldSkills 2024 i Lyon, EuroSkills 2025 i Herning samt til en inspirationstur til hotelskolen i Schweiz.

For udover hæderen følger der med prisen økonomisk støtte til videreuddannelse, kompetenceudvikling og dygtiggørelse. Her kan ansøgerne til prisen søge støtte til udgifter i forbindelse med fx Skills eller andre fagkonkurrencer i både Danmark og udlandet.

For at få økonomisk støtte fra Arbejdsgiverforeningens Jubilæumsfond gælder overordnet tre krav:

  • Ansøgeren skal indgå i et ansættelsesforhold hos en virksomhed, f.eks. som lærling/elev, eller være ansat med en afsluttet erhvervsuddannelse
  • Ansøgeren skal have relevant erhvervserfaring (for eksempel gennem en læreplads)
  • Ansøgere, der alene har en gymnasieuddannelse, eller er i gang med en videregående uddannelse kan ikke modtage støtte

Tidligere har receptionistelev Helene Nolsøe fra Himmerland Resort og tjenerelev Amalie Druekær Rasmussen fra Restaurant Støvlet Katrines Hus modtaget DA’s Uddannelsespris.

Alliance skal løfte basale færdigheder

Regeringen og arbejdsmarkedets parter har med en trepartsaftale sikret langsigtede investeringer i voksen-, efter- og videreuddannelsesområdet, hvor der bliver dannet en national alliance, der skal løfte basale færdigheder.

Synlighed på nettet - Gør det selv-kursus

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind