Den nye generation i hotel- og restaurantbranchen står om få uger klar til at kæmpe om titlerne Årets Kokkeelev 2024 og Årets Tjenerelev 2024 og dermed blive en del af en prestigefyldt klub blandt tidligere vindere.
Kokkeeleverne skal tilberede en 3-retters menu på 6 timer og 30 minutter. Den ene ret er kendt på forhånd, den anden har et kendt hovedemne, mens råvarerne til den sidste ret først bliver afsløret til selve finalen.
Tjenereleverne skal blandt andet forsøge at imponere dommerne med deres evner inden for discipliner som borddækning, mixologi, vinidentifikation, øl og ost, bord ?? og gæster samt personlig fremtoning.
Finalisterne til Årets Kokkeelev kommer fra otte forskellige skoler, mens tjenereleverne er fordelt blandt fem skoler. Skolerne stiller med hold á to elever, hvoraf den ene fungerer holdleder.
Du kan læse mere om de enkelte elever på Gastrofighters og på HORESTAs Instagram-profil og blive klogere på, hvem der sidder i dommerpanelerne her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025