Til eventet vil du blive opdateret på tendenserne og den seneste udvikling i restaurantbranchen med de nyeste tal og indsigter, samt få seneste nyt fra HORESTA og ikke mindst lejlighed til at networke med dine kollegaer fra branchen.
Der vil være oplæg fra flere branchefolk, heriblandt Klaus Wittrup, stifter af Gasoline Grill, som tidligere er blevet kåret af det amerikanske medie Bloomberg for at have en af verdens bedste burgere.
Til oplægget vil Klaus komme ind på, hvordan spillereglerne på markedet har ændret sig, som betyder at restauranterne i endnu højere grad skal være tilgængelige for gæsterne på forskellige platforme.
Restaurant Insights 2024 afholdes fra 9.00-13.00 på Kayak Bar, Børskaj 12, 1221 København K.
Vi glæder os meget til at dele dagen med jer og fortælle om de seneste tendenser i branchen.
Tilmeld dig her: Restaurant Insights 2024
PROGRAM
9.00 – 9.30 Morgenkaffe og registrering
9.30 – 9.35 Velkommen
9.35 – 10.00 Restaurantbranchens udvikling v. Jonas Kjær, HORESTA
10.10 – 10.30 Hvad forventer gæsterne? v. Klaus Wittrup, Gasoline Grill
10.30 – 10.45 Pause
10.45 – 11.15 Revenue Management – Tips til at øge indtjeningen v. Kashan Robins, Kayak Bar
11.15 – 12.00 Dansk økonomi: Status og forventninger v. Helge Petersen, Nordea
12.00 – 12.15 Update fra HORESTA v. Jeppe Møller-Herskind, HORESTA
12.15 – 13.00 Frokost og netværk
Hvem kan deltage:
Arrangementet er eksklusivt for virksomheder med restaurantdrift (inkl. caféer, kantiner, cateringvirksomheder, kantiner, hotelrestauranter, natteliv, kroer og øvrige restaurantvirksomheder) og henvender sig til direktører, restaurantchefer, køkkenchefer og andre med ansvar for restaurantens drift og økonomi.
Pris:
Medlemmer af HORESTA: Gratis
Ikke-medlemmer: 1.500, - kr. ekskl. moms pr. person.
Der opkræves et gebyr på 700 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 2 døgn før afholdelsen eller ved no-show.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelvæksten spreder sig til hele landet
17-01-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA melder om stærkt 2024
17-01-2025
-
Satte priserne ned med 40 procent: Tilbud har fyldt bordene på restaurant
17-01-2025
-
Djurs Sommerland fornyer sig med tidlig åbning og nye oplevelser i 2025
17-01-2025
-
Sådan fordeler internationalt turistboom sig i landets kommuner
17-01-2025
-
Fritidsjob under forvandling: Nu kan unge løse flere opgaver på hoteller og i restauranter
17-01-2025
-
Charlottehaven henter erfaren profil til lejlighedshotel
17-01-2025