Restauranter og øvrige detailvirksomheder vil blive kontrolleret i de kommende måneder, om de kølekrævende fødevarer er opbevaret ved de korrekte temperaturer, samt om temperaturerne rutinemæssigt overvåges via temperaturmåling, og at målingerne sker korrekt.
Virksomhederne vil desuden blive vejledt om Fødevarestyrelsens IT-værktøj som beregner holdbarhedsperioden, hvor fødevaren er sikker. Læs mere om IT værktøjet for sikker køleopbevaring her : https://sikrefoedevarer.foedevarestyrelsen.dk/Koeleopbevaring
Læs mere om kontrolkampagner planlagt i 2024 her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Sunset Boulevard åbner første restaurant i Tyskland
01-06-2025
-
Comwell-hotel tredobler overskud efter stærkt år
01-06-2025
-
Burger King kæmper fortsat med dansk underskud
01-06-2025
-
Dansk dronefilm fra Faxe i finalen ved filmfestival i New York
01-06-2025
-
Danmark får sit første Icehotel-koncept i København
01-06-2025
-
Hindsgavl Slot lander beskedent resultat i nyt regnskab
01-06-2025
-
Ny podcast ”Badehoteller” starter på Hotel Strandlyst i Tornby
01-06-2025