Fonden Dansk Gastronomi tilbyder kokke, der endnu ikke er fyldt 30 år, at deltage på en gratis masterclass og blive undervist af fire af branchens koryfæer.
Det er nemlig Røde Claus (Salon), Mette Dahlgaard (Falsters Kyst), Thomas Pasfall (Restaurant Pasfall) og Steffen Villadsen (Sjette Frederiks Kro), der underviser på masterclassen, som blandt andet har fokus på klassiske teknikker og tilberedninger såsom paté en croute, beef wellington, fileteringer og souffléer.
Ved deltagelse i én af de to masterclasses får man også chancen for at blive udvalgt til at deltage i fondens elevkonkurrence, Kokkenes Kokketalent, hvor vinderen løber af med en rejse til Paris til en værdi af 25.000 kroner.
Praktisk info
- Masterclass i Århus: mandag den 25. september klokken 10:00-17:00 hos Bent Brandt.
- Masterclass i København: mandag den 2. oktober klokken 10:00-17:00 hos KEN Storkøkkener.
Vær opmærksom på at der undervises på dansk.
Tilmelding skal ske via dette link.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025