Fonden Dansk Gastronomi tilbyder kokke, der endnu ikke er fyldt 30 år, at deltage på en gratis masterclass og blive undervist af fire af branchens koryfæer.
Det er nemlig Røde Claus (Salon), Mette Dahlgaard (Falsters Kyst), Thomas Pasfall (Restaurant Pasfall) og Steffen Villadsen (Sjette Frederiks Kro), der underviser på masterclassen, som blandt andet har fokus på klassiske teknikker og tilberedninger såsom paté en croute, beef wellington, fileteringer og souffléer.
Ved deltagelse i én af de to masterclasses får man også chancen for at blive udvalgt til at deltage i fondens elevkonkurrence, Kokkenes Kokketalent, hvor vinderen løber af med en rejse til Paris til en værdi af 25.000 kroner.
Praktisk info
- Masterclass i Århus: mandag den 25. september klokken 10:00-17:00 hos Bent Brandt.
- Masterclass i København: mandag den 2. oktober klokken 10:00-17:00 hos KEN Storkøkkener.
Vær opmærksom på at der undervises på dansk.
Tilmelding skal ske via dette link.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turisme i vækst: november slår nye overnatningsrekorder
10-01-2025
-
Enklere regler skal få flere unge i fritidsjob
10-01-2025
-
Ny direktør i Paradis vil udnytte fordele med franchisetagere
10-01-2025
-
Ny restaurant åbner på en af Københavns dyreste adresser: Gammel kending må lade livet
10-01-2025
-
Konkursramt hotel solgt på tvangsauktion
10-01-2025
-
Badehotel indgår aftale med kendte ansigter
10-01-2025