Fonden Dansk Gastronomi tilbyder kokke, der endnu ikke er fyldt 30 år, at deltage på en gratis masterclass og blive undervist af fire af branchens koryfæer.

Det er nemlig Røde Claus (Salon), Mette Dahlgaard (Falsters Kyst), Thomas Pasfall (Restaurant Pasfall) og Steffen Villadsen (Sjette Frederiks Kro), der underviser på masterclassen, som blandt andet har fokus på klassiske teknikker og tilberedninger såsom paté en croute, beef wellington, fileteringer og souffléer.

Ved deltagelse i én af de to masterclasses får man også chancen for at blive udvalgt til at deltage i fondens elevkonkurrence, Kokkenes Kokketalent, hvor vinderen løber af med en rejse til Paris til en værdi af 25.000 kroner.

Praktisk info

  • Masterclass i Århus: mandag den 25. september klokken 10:00-17:00 hos Bent Brandt.
  • Masterclass i København: mandag den 2. oktober klokken 10:00-17:00 hos KEN Storkøkkener.

Vær opmærksom på at der undervises på dansk.

Tilmelding skal ske via dette link.

Planteløftet: Kom med til fem fantastiske Masterclasses i 2023

Planteløftet giver lokale professionelle køkkener inspiration og konkrete velsmagende værktøjer til at anvende flere lokale planter - herunder alt fra korn, frø, nødder, svampe, urter og bælgfrugter til kartofler, grønt, frugt og bær fra danske økologiske producenter.

Log ind