Showkøkkenet på Danish Crowns hovedkontor fyldes med talent og gastronomi på højt niveau, når konkurrencen Young Chef afvikles den 7. november i Randers.

Her dyster de mest lovende kokke- og tjenerelever om, hvem der kan skabe den bedste oplevelse for 40 gæster og dommere i konkurrencen om at vinde 1. præmien, som er en rejse til en værdi af 35.000 kroner og besøg på en overenskomstdækket gourmetrestaurant for hele holdet samt faglæreren. 2. præmien er et besøg på en overenskomstdækket gourmetrestaurant i Danmark til en værdi af 10.000 kroner efter eget valg for hele holdet samt faglæreren.

Årets hold består af tjener- og kokkeelever fra:

  • Kold College i Odense
  • Hotel- og Restaurantskolen i København
  • College360 i Silkeborg
  • Tech College i Aalborg

Vinderholdet vælges ud fra, hvem der er bedst til at sammensætte den mest velsmagende menu og præsentere den så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Deltagerne skal blandt andet kokkerere og servere en varm vegetarisk forret, en hovedret bestående af helstegt Carre til fri fortolkning og en osteservering med to blåskimmeloste.

Dommerpanelet består af én over- og samarbejdsdommer, én køkkendommer, tre smagsdommere, tre tjenerdommere og én overdommer på retten med gris.

Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark, støttet af HORESTA, 3F og Food Organisation of Denmark, samt en række private virksomheder herunder Danish Crown.

Log ind