Det er kun to måneder siden, at champagnepropperne sprang, og Brian Mark Hansen kunne kalde sig verdens bedste kok. Men allerede nu er tiden komme til at finde Danmarks næste kandidat til Bocuse d’Or.

Mandag den 20. marts skal tre danske topkokke kæmpe mod hinanden i over fem timer for at afgøre, hvem der bedst har fortjent at repræsentere Danmark i Bocuse d’Or Europe i 2024 og ved den store Bocuse d’Or-finale for kokke fra hele verden i 2025.

Har du lyst til at følge kokkene på tætteste hold, når de sammen med deres assistenter laver to hovedretter, så er du mere end velkommen til at kigge forbi i Lokomotivværkstedet mellem kl. 10.00 og 17.30. Der er gratis adgang.
Det stærke felt består af Sebastian Holberg Svendsgaard (commis: Mathias Lynghamar), Jack Cramer (commis: Markus Hyltoft Størup) og Michael Nørtoft (commis: Noah Calloway Skibsholt).

Dommerpanelet består af tidligere Bocuse-kokke og øvrige topkokke: Kenneth Toft-Hansen (overdommer), Anita Klemensen, Mette Hvarre Gassner, Francis Cardenau, Jasper Kure, Brian Mark Hansen, Rasmus Kofoed, Ronni Mortensen, Jens Peter Kolbeck, Jeppe Foldager, Mikkel Maarbjerg, Anne Bruun Jeppesen, Thomas Herman, Tommy Raanti og Morten Falk.

I den første ret skal æg og svampe indgå. Det er en varm ret, som anrettes på tallerken.

I den anden ret skal torsk og muslinger indgå. Den er også varm og skal anrettes på fad.

Det er erhvervsminister Morten Bødskov, som står for præmieoverrækkelsen mellem kl. 17.00 og 17.30, og derefter er der et glas bobler til deltagere og publikum. 

Læs mere på Bocuse d’Or Akademiet Danmarks hjemmeside.

Log ind